Adatbázis építés, regisztrációk

Információ szolgáltatáshoz alapvetően adatbázisokra van szükség. Ezek építésében is segítséget kérünk mindenkitől, aki segíteni tud. Azt lehet mondani, hogy mindenre nyitottak vagyunk. Szükségünk van minél több regisztrált tagra, Mentor kártya tulajdonosra, civil-, egyházi-, önkormányzati-, humán szolgáltaló szervezetre, kultúrával, sporttal, egészségvédelemmel, oktatással, stb. foglalkozó formációra, minden vállalkozásra. Ezen túlmenően szeretnénk minél nagyobb területet lefedve adatokat szolgáltatni a hivatalokról, egészségügyi szolgáltatókról, menetrendekről (BKV, DKV, MÁV, stb), közérdeklődésre számot tartó szolgáltatások elérhetőségéről, nyitvatartásáról.
A regisztrált "tagok" így elérhetővé válnak számunkra elektronikus úton, értelmes, tényleg általuk fontosnak ítélt információkkal tudunk nekik szolgálni.
Ahogy mindenki, a kéretlen hírleveleket jómagam is, olvasatlanul törlöm az e-mail fiókomból, azonban van pár olyan, amit én magam kértem, s azok mindig színvonalas, számomra fontos információkkal bírnak. Kifejezetten szeretnénk azt elérni, hogy az általunk küldött hír, mindig érdekes, személyre szóló legyen. Rendszerünkben az érdeklődési kategóriák folyton bővülni fognak, ezért érdemes lesz a regisztrált tagjainknak időről-időre visszajárni és profiljukat módosítani, adataikat naprakészen tartani.
Az adatvédelmi törvényt természetesen tiszteletben tartjuk, mindig biztosítjuk a regisztráció módosításának és törlésének lehetőségét.
Ahogy arról már korábban írtunk, szeretnénk a keresésekben a kereső személy számára a hozzá legközelebb eső "találatokat" megmutatni. Szeretnénk megteremteni a lehetőségét annak, hogy a kereső személy be tudja állítani az általa elfogadott maximális távolságot. Ezért nagyon fontos, hogy az adatbázisunk tartalma pontos legyen, hiszen a cím alapján a távolság koordináták generálhatók, a kereső személy és találat helye közötti távolság így pontosan meghatározható.