Humán szolgáltatók


Humán szolgáltatásokkal foglalkozók bevonása


Humán szolgáltatáson olyan tevékenységet értünk, amelynek központjában az ember áll. Ilyenek többek között az orvosi, pszichológusi, pszichiáteri, de még az ügyvédi munka is.
Szeretnénk őket bevonni közösségünkbe, szeretnénk őket bekapcsolni a Szolgáltatási Centrumok működésébe.
Ezek az emberek a jelenlegi válság idején nagyon nehezen kapnak megfelelő munkát, ezért segíteni szeretnénk nekik úgy, hogy közben segítünk azokon az embereken is, akik nem képesek ezeket a szolgáltatásokat megfizetni. Arra kérjük őket, hogy vegyenek részt a Szolgáltatási Centrum hálózat munkájában, kapnak helyet, időt és természetesen infrastruktúrát, „rendeljenek”, fogadják pácienseiket itt, ezért nem kérünk ellenszolgáltatást. Azt kérjük csupán, hogy a szociálisan rászorulókat önkéntességi alapon, ingyenesen szolgálják ki. A rászorultságot mi ellenőrizzük az Önkormányzat Szociális Osztályán keresztül. Így mindenki jól jár. A rászorultakat és egyéb fizető pácienseket a lakhelyük szerint közvetítjük ki.
Mivel a honlapunkon megjelenik minden Szolgáltatási Centrum órarendje és a helyi szolgáltatások köre, ezért az ingyenes reklámot is adunk a kapcsolat mellé.